PRONTO BOSKOOP

PRONTO BOSKOOP Lekkere trek en weinig tijd? Bestellen en smullen maar!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 724 beoordelingen
3 aug 2020 om 7:47 De gebakken aardappels waren goed, maar de shoarma was erg droog en hard.
3 aug 2020 om 6:48 Bezorging duurt steeds langer. Nu om 17.45 besteld en pas om 19.15 was de bezorger er. Jammer, eten is prima.
1 aug 2020 om 20:02 Wij bestellen vaak bij jullie, eigenlijk altijd lekker. Ook vandaag waren de pizza’s heerlijk. Ik denk alleen dat de kok uitgeschoten is met de peper bij de spaghetti. Echt heel Jammer het was voor de meiden veel te pittig, Ben ik niet gewend van jullie.
1 aug 2020 om 10:57 Heerlijk en goed warm!
1 aug 2020 om 9:03 Amerikaans pizzadeeg niet eetbaar hard, droog en verbrand
27 jul 2020 om 6:34 Ruim anderhalf uur op 3 kapsalons gewacht, waarvan de verwachting 35 min zou zijn...
21 jul 2020 om 12:45 5 stars no question...
17 jul 2020 om 1:18 Fijn dat het nog zo laat bezorgd kon worden! Eten was prima, vlees was een beetje taai:( voor de rest top!
12 jul 2020 om 19:51 Grote kapsalon was een stuk groter dan de grote shoarma, bizar, je kan beter de kapsalon nemen (kaas + meer inhoud). Shoarma/het vlees was in extreem kleine snippers gesneden, slappe patat, dus overall geen aanrader.
8 jul 2020 om 22:12 Lekkere pizza!
6 jul 2020 om 20:12 Precies op de tijd die we hadden aan gegeven
6 jul 2020 om 17:38 Very good food and even better staff...